Tarieven en inschrijven

Life-Force ยป Tarieven en inschrijven

Tarieven en inschrijven

Op deze pagina vind je onze tarieven voor groepslessen. Je heb keuze uit abonnementen (memberships) en strippenkaarten. Kijk op ons lesrooster voor een actueel weekoverzicht van ons aanbod. Tijdens de inschrijving maak je een account aan in ons reserveringssysteem Eversports en kun je met een app op je telefoon/tablet, zelf lessen boeken.

Lidmaatschap/membership: dit is het voordeligst als je meestal elke week kunt. Per kalender maand betaal je een vast bedrag. Gemiste lessen mag je inhalen en je mag pauzeren bij medische overmacht en lange vakanties (langer dan 1 kalendermaand (lees alle voorwaarden hier).
Strippenkaart: Kun je niet elke week een les volgen, dan kies je een strippenkaart, je betaalt alleen de lessen die je volgt.
Gelrepas: op vertoon van de Gelrepas kun je een lidmaatschap kopen met circa 50% korting. Dit is na 1 jaar maandelijks opzegbaar.
Studenten: tot 28 jaar krijg je op vertoon van je studentenkaart circa 50% korting op een lidmaatschap. Dit is na 1 jaar maandelijks opzegbaar.