Coaching

LF logo 250

life force yoga westervoort HEADER 1920x500 coaching 01
life force yoga westervoort HEADER 720x500 coaching

Coaching

Het leven loopt niet altijd op rolletjes, ziekte, hoge werkdruk, een druk gezinsleven…Stress is onvermijdelijk, maar de geestelijke en lichamelijke gevolgen worden vooral bepaald door de manier waarop je er mee omgaat.

Heb jij behoefte aan persoonlijke begeleiding in je proces van persoonlijke ontwikkeling of bij klachten van fysieke of emotionele aard? Je kunt met mij altijd een individuele afspraak maken. Ook een individuele yoga of mindfulness les is mogelijk. Vaak is een eenmalig consult voldoende om geïnspireerd te raken door nieuwe inzichten en mogelijkheden voor jouw leven en ben je in staat om alleen verder te gaan. Soms zijn meerdere sessies nodig in de vorm van een persoonlijk coachtraject.

Aanpak persoonlijke coaching

Natuurlijk kan ik je tientallen adviezen geven of nieuwe vaardigheden aanleren. Maar het is veel effectiever om te achterhalen wat de onderliggende thema´s zijn van wat er speelt in jouw leven. Door echt naar je te luisteren en de hele mens te zien, dringen we snel door tot de kern zodat jij aan de slag kunt gaan met waar het in wezen om draait in jouw leven.
In mijn aanpak maak ik gebruik van vele benaderingen, van Enneagram tot familieopstellingen, van Yoga tot Mindfulness, van wetenschap tot spiritualiteit. Het ontwikkelen van zelfkennis en compassie staan hierin centraal. Onderstaand gedicht geeft dit prachtig weer.