Mindfulness bij stress

Life-Force » Mindfulness bij stress

Mindfulness training

Bij stress, burn-out, piekeren en onrust.

Als je behoefte hebt aan meer rust en balans in je leven is deze training geschikt voor jou. De mindfulness training is bewezen effectief bij:

angst, stress en burn-out
piekeren en negatieve emoties
depressie
stemmingswisselingen

Ook bij pijnklachten kan mindfulness bijdragen aan een grotere kwaliteit van leven. Bij ziektes zoals kanker of een chronische aandoening kan de mindfulness training erg ondersteunend zijn in een moeilijke en onzekere periode.

Ben je geïnteresseerd of wil je je inschrijven?  Neem contact met ons op. We sturen je dan een intake formulier en plannen een intake gesprek. Hierna kun je je dan definitief inschrijven.

Wat is Mindfulness?

Mindfulness betekent ‘mindful’ zijn: bewust stil te staan bij wat je Nu ervaart, je lichamelijke sensaties, je gedachten, emoties en ademhaling. Deze aandacht brengt je in het Hier en Nu, de plek waar het leven zich afspeelt. Door te oefenen in de training wordt je steeds vaardiger in het richten van jouw aandacht, je traint je ‘aandachtsspier’. Hierdoor vang je lichamelijke stress signalen eerder op en ga je anders om met gedachten die in deze situatie niet behulpzaam zijn. Zo kun je bewuster keuzes maken in plaats van automatisch op je oude manier te reageren op stressvolle gebeurtenissen.

Heartfulness

Mindfulness betekent ook dat je aandacht vriendelijker wordt, minder kritisch en oordelend naar jezelf. Mindfulness wordt daarom ook wel eens heartfulness genoemd.

[ Lees meer + ]

LIVE & ONLINE

Training en kosten

De mindfulness training bestaat uit 8 wekelijkse bijeenkomsten van 2½ uur en één oefendag. Daarnaast oefen je thuis dagelijks 45 min. met behulp van audio opnames en een werkboek. Je kunt live in de zaal deelnemen of online.

Kosten mindfulness groepstraining

€395,- (incl. BTW) voor particulieren.
€495,- (excl. BTW) als de werkgever betaalt.

Individueel mindfulness traject

€550,- (incl. BTW) voor particulieren.
€780,- (excl. BTW) als de werkgever betaalt.

VIND JOUW TRAINING

Start data

najaar '22
2 okt. zondag 9:30-12:00
9 okt. zondag 9:30-12:00
15 okt. zaterdag 9:30-12:00
12 nov. zaterdag 9:30-12:00
19 nov. zaterdag 9:30-12:00
3 dec. zaterdag 9:30-12:00
10 dec. zaterdag 9:30-12:00
17 dec. zaterdag 9:30-12:00
extra oefendag van 10-16 u. wordt in overleg gepland.

ZORGVERZEKERAAR

Check je vergoeding

Deze tool wordt niet gemaakt door Life-Force, check voor de zekerheid altijd de actuele vergoeding bij je zorgverzekeraar!

Deze vergoeding tool wordt verzorgd door Zorgpremies.nl