Training

Life-Force » Training

Scholing en workshops

Verdiep je kennis en skills op het gebied van yoga, mindfulness, gezondheid en mind-body methodes. Voor gezondheidsprofessionals en yogadocenten. Ook verzorgen wij lezingen op uitnodiging.
logo Zweiersdal

Bijscholing & specialisatie yoga bij kanker

Ben jij yogadocent en wil je je bijscholen in het geven van yoga bij kanker of chronische aandoeningen? We bieden jaarlijks de bijscholing yoga bij kanker (1 of 2 dagen), erkend door de beroepsvereniging (Vereniging Yogadocenten Nederland) met opleidingspunten. De bijscholingen worden gegeven in samenwerking met Zweiersdal bijscholingen. Zie de website van Zweiersdal voor de data.

Geaccrediteerde Specialisatie Yoga bij kanker & chronische ziekte

Wil je verder en je specialiseren? Op 2 oktober ’21 start de eerste geaccrediteerde 10-daagse specialisatie yoga bij kanker en chronische ziekte (zie hier voor meer info en aanmelding). De specialisatie yoga bij kanker en chronische ziekte is erkend door de Vereniging van Yoga docenten Nederland als specialisatie (50 opleidingspunten). Na de specialisatie kan men zich aansluiten bij het kwaliteitsregister yoga bij kanker en wordt men opgenomen in de IKNL verwijsgids kanker.

De 10-daagse specialisatie is ontwikkeld door Dr. Peter Haima, medisch bioloog, yoga & mindfulness docent in samenwerking met Dr. Ines von Rosenstiel, Integrative Oncology specialist in het Arnhemse Rijnstate ziekenhuis.

Download hier de brochure van de specialisatie.

Start specialisatie : najaar 2021
Plaats: Centrum Zweiersdal Weverstraat 65, 6862DK in Oosterbeek
Data: in 2021: 2 en 3 oktober, 13 en 14 november, 11 en 12 december en in 2022 op 15 en 16 januari, zaterdag 12 februari en zondag 13 maart.

[ Lees meer + ]

Gezondheidsworkshops en lezingen

“Leren hoe je op eigen kracht je gezondheid en kwaliteit van leven kunt verbeteren”. Met dit thema organiseren we diverse workshops, lezingen, trainingen en speciale lessen. Het is ook mogelijk om een workshop op maat te geven of om een lezing te boeken. Medisch bioloog en yoga & mindfulness trainer dr. Peter Haima is een inspirerend en gepassioneerd spreker over zijn missie: “Mensen leren hoe ze zelf hun lichamelijke en geestelijke gezondheid kunnen verbeteren, zodat iedereen de best mogelijke versie van zichzelf kan zijn.”

Ben je geïnteresseerd, bekijk dan eens deze video. Veel lezingen kun je hier terugkijken (videos en presentaties).
Om Peter te boeken als spreker, neem contact met ons op via het contactformulier.

zie http://life-force.nl/lezingen-terugkijken-peter-haima/